Pâinea sau cătușele? – de David Gabriel

doctor_catusePâinea sau cătușele sunt singurele opțiuni oferite de liderul PSD, Liviu Dragnea, românilor. La români, pâinea este simbolul prosperității, iar cătușele simbolizează dreptatea. Bineînțeles că mândouă sunt de dorit, însă Dragnea spune că așa ceva nu este posibil. Trebuie să alegem…

Dacă alegem pâinea, trebuie să renunțăm la avântul represiv împotriva corupției și la denunțuri. Demnitarii noștri nu își pot face treaba de la birourile DNA. Darămite din spatele gratiilor. Poate că aici are dreptate Dragnea când spune că țara ar merge mai bine dacă am alege pâinea. Fiecare și-ar primi în liniște bucata aducătoare de fericire…iar restul ar fi istorie.

Dacă alegem cătușele, ei nu își vor putea face treaba, iar țara va regresa. De luat aminte ce bine și-au făcut treaba în perioada 1990-2002 (anul înfințării DNA). Dacă nu au fost deranjați, și-au putut face treaba liniștiți. Au ușurat țara de povara Combinatelor Siderurgice, de povara minelor, de ROMPETROL, ENEL, Oltchim, Petromidia, ș.a. Și asta pentru că nu i-a deranjat nimeni… Vă dați seama, prieteni, dacă se înființa DNA-ul în 1990 în ce nenorocire era țara acum? Nu i-ar fi lăsat să-și facă treaba și am fi rămas cu cele amintite mai sus pe cap…și fără pâine.

Eu am ales cătușele, voi? Am ales cătușele pentru că nu pot tolera filosofiile socialist-comuniste după care se ghidează politicienii noștri: românii să muncească cu drag și spor şi să se bucure de binefacerile pe care mai-marii lor li le dăruiesc. Cârteala, revolta, critica sunt suspecte şi se cer înlăturate, spre a păstra pacea și armonia.

[yuzo_related]

Lasă un răspuns