Moartea Credibilității – de Gary Miller

Cu mult timp în urmă, într-o țară îndepărtată, numită Plauzibilitate, trăia un trib care se numea Credibilii. Locuitorii tribului erau cunoscuți sub acest nume pentru că un fluid numit credibilitate curgea prin venele lor, în loc de sânge. În Plauzibilitate, oamenii aveau relații unii cu alții la fel ca oamenii de astăzi.

În vremurile noastre, uneori, oamenii varsă sânge ca să elimine alte persoane. Această faptă se numește crimă. Ea este întotdeauna greșită, dar este deosebit de gravă când este omorât un om nevinovat.

Cea mai utilizată metodă de a omorî un dușman în țara Plauzibilitate era de a înfinge un cuțit al acuzațiilor false în trupul lui. Dacă lumea credea acuzațiile, credibilitatea victimei se scurgea complet prin rana provocată.wisper1

O altă tactică era aceea de a arunca niște semințe de insinuare în grădina dușmanului. Pe
măsură ce aceste semințe creșteau, victima, care nu bănuia nimic, suferea de pe urma pierderii credibilității. Deseori, victima rămânea uluită și nu era în stare să spună ce anume cauzase tragedia aceea.

O altă metodă de ucidere a dușmanului era de a nu-i ierta greșelile. Transfuzia de credibilitate de care avea atâtanevoie ca să se vindece era blocată, iar persoana zăcea bolnavă și, în cele din urmă, reputația ei murea.

Societatea modernă varsă mult sânge. Acest lucru este nespus de grav. Și distrugerea cuiva este la fel de grav. Unii care sunt cunoscuți drept creștini nu ezită să distrugă imaginea altora.

[yuzo_related]

Lasă un răspuns