E noapte… de David Gabriel

e-noapteE noapte… Dumnezeu e judecat de mogulii lumii acesteia și pus la colț. E găsit vinovat pentru implicarea în ,,treburile lumii” și exilat în cerul Lui, cât mai departe de oameni.

E noapte… animalele au mai multe drepturi decât oamenii, iar câinii sunt mai iubiți decât copiii. ONG-urile se întrec în bătălia pentru protecția animalelor în timp ce copiii orfani rămân… orfani.

E noapte.. egalitatea își schimbă valorile, sau cum spunea deputatul Remus Cernea: ,,toți oamenii sunt egali, dar unii oameni sunt mai egali decât alții.” Sloganul domnului Cernea se vrea a fi o îndulcire  a devizei porcilor din ,,Ferma animalelor” de George Orwel: ,,toate animalele sunt egale, dar unele sunt mai egale decât altele.”

E noapte… o parte din liderii Bisericilor au început să-și revizuiască doctrinele și să le adapteze la pretențiile societății moderne. Cei care refuză negocierea sunt acuzați de fundamentalism.

E noapte… si e abia la inceput, mai este mult pană dimineață…

S-ar putea sa-ti placa si...

David Gabriel și Pavel Murariu | Dialog cu viața &...
views 51
https://www.youtube.com/watch?v=44-NcGSP8CE&feature=youtu.be
David Gabriel și Pavel Murariu | Dialog cu viața &...
views 8
https://www.youtube.com/watch?v=Q0na1VSZ20A
David Gabriel și Pavel Murariu | Dialog cu viața &...
views 8
https://www.youtube.com/watch?v=opuTaHbCPKM&feature=youtu.be
Fără Dumnezeu, în concepția lui Petre Țuțea
views 113
Idei culese și aranjate de David Gabriel Fără Dumnezeu, omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăie...

Lasă un răspuns